Alblas Auto in Papendrecht

Een passie voor Italiaanse auto’s. Én u!

Alblas Auto b.v. begon in 1988 als kleine Fiat-dealer in de Kerkstraat te Alblasserdam. Met de nadruk op klein: het pand had destijds een showroom waarin plaats was voor welgeteld twee kleine auto’s. Hier begon Thijs Romeijn, de huidige eigenaar, in 1996 als bedrijfsleider.

Omdat Alblas Auto b.v. ondanks het oude, kleine pand goed liep, besloten wij een nieuw pand te laten bouwen aan de Kelvinring op het industrieterrein van Alblasserdam. Het nieuwe pand namen wij in 2001 in gebruik. Dit was een enorme stap vooruit, want hier konden we doorgroeien!

 

Onze klantenkring werd snel groter en groter en in 2006 werden wij, gezien onze uitstekende prestaties, als hoofddealer aangesteld. Kort daarop werd Thijs Romeijn mede-eigenaar van Alblas Auto b.v. Ondanks de crisis die in 2008 begon, en mede dankzij de fiscaal aantrekkelijke modellen van Fiat, bleven de zaken goed gaan. Een aantal jaren later werd Thijs Romeijn volledig eigenaar.

In 2012 nam Alblas Auto b.v. opnieuw een grote stap en verhuisde naar het huidige, nóg ruimere pand in Papendrecht. Dit pand was al ingericht als garagebedrijf en na een grote opfrisbeurt en nadat alles was aangepast aan de normen van Fiat, kunnen we u hier nog beter van dienst zijn. We beschikken nu over een grote, lichte en gelijkvloerse showroom, een ruime werkplaats met vijf bruggen en de mogelijkheid om campers te onderhouden. Er is op een groot parkeerterrein achter ons pand volop parkeergelegenheid voor onze klanten. Ook kunnen we nu laagdrempelig onze auto’s showen op het terrein vóór ons pand. En voor wie even moet wachten, is er een winkelcentrum op loopafstand.